browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sommarläger 2016

Drawing

 

Vårsolen värmer och sommaren är runt hörnet, härligt! Det är dags att anmäla sig till sommarens scoutläger som heter Jorden runt på 4 dagar.

Som lägrets namn lovar så kommer vi att resa runt i världen och få uppleva många länder och kulturer. Tänk att få vakna i en ny värdsdel varje morgon! Med på lägret kommer scouter från Närpes Scoutkår och Kristinestads Nybyggare, vi har också med oss Rotary-ungdomar från andra länder. Kom med och träffa nya och gamla scoutvänner!

 

Anmälning

Anmäl dig senast 31.5 via länken: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10549
eller till Marcus på marcus.teir@icloud.com eller 0458988660.

Plats: Sälstugon i Kristinestad

Tid: 28-31.7.2016. Lägret börjar kl. 10 på torsdagen och slutar kl. 14 på söndagen.

Lägeravgiften på 40€ betalas till konto: FI1449561040003539 (Kistinestads Nybyggare) senast 31.5.2016. Skriv “Sommarläger 2016, ditt namn och din kår” i meddelandefältet när du betalar.

 

Bilder

Bilder av lägerdeltagare kommer att användas för att marknadsföra evenemanget och scouting. De här bilderna kan användas både av de deltagande kårerna och av till exempel tidningar som besöker lägret. Meddela i samband med anmälningen om ni inte ger tillstånd till detta.

Lägret har en egen hashtag på Instagram:  #jordenruntpå4dagar. Du kan redan nu följa lägerförberedelserna via instagram. Tagga gärna dina egna bilder med #jordenruntpå4dagar, #fissc och #partioscout under lägret också. Lägret finns också som ett evenemang på Facebook.

För att vi ska kunna ordna världens bästa läger behöver det finnas många som hjälper till med både små och stora saker. Om du som förälder vill hjälpa till med något uppdrag under lägret så meddela det i samband med anmälningen. Det kan vara allt från att hjälpa till i köket till att natta scouterna.

Har du en kompis som gärna skulle pröva på att sova i tält och bekanta sig med scoutingen som hobby? Vi välkomnar också kompisdeltagare till lägret! Som kompisdeltagare är du en lika stor del av lägret som vilken annan scout som helst och har program tillsammans med andra i din ålder. Nu har du som scout chansen att visa dina kompisar vilken rolig och häftig hobby du har!

Man får ha med telefonen under lägret men den bör lämnas kvar i tältet under programpassen. Kom ihåg att telefoner och sand/vatten är en dålig kombination. Det kommer finnas begränsat antal laddningspunkter under lägret, så tänk på hur du använder din telefon under lägret.

 

Besöksdag

Föräldrar och andra intresserade är välkomna att besöka lägret på lördagen 30.7 kl.12.30-14.00. Om du har frågor angående lägret kan du kontakta en ledare från din egen kår eller  ta kontakt med oss:

Lägerchef Anna-Kajsa Blomqvist, anna-kajsa.blomqvist@eduskunta.fi eller 0405804432

Vice lägerchef Marcus Teir, marcus.teir@icloud.com eller 0458988660

 

Lägerbrev 2 skickas ut efter sista anmälningsdagen 31.5.

Soliga scouthälsningar,

Lägerstaben